vent

Osnovna konstrukcija elemenata u sistemu Tehnomarket TMD 64 sastoji se od ekstrudiranih aluminijumskih profila međusobno povezanih poliamidnim trakama sa unutrašljom oblogom od kvalitetnog drveta. Ovo je idealna kombinacija trajnog, čvrstog aluminijuma kao noseće konstrukcije i luksuzne, prirodne drvene obloge koja svojom pojavom daje jednu finu notu i diskretno oplemenjuje svaki prostor.

Aluminijumski profili ekstrudiraju se od legure AA6063 (DIN AlMgSi 0.5) čiji je sastav garantovan. Zatezna čvrstoća profila je minimalno 210 KN/mm2.

Termički prekid ostvaruje se poliamidnim trakama širine 16mm(Pa 6.6 sa 25 % staklenih vlakana) renomiranih evropskih proizvođača Sastav i mehanička svojstva poliamidnih traka atestirani su.Sila smicanja spoljnog u unutrašnjeg aluminijumskog profila koje povezuje poliamidna traka kontroliše se u sopstvenoj laboratoriji na digitalnom dinamometru.

Ugaoni spojevi izvedeni su pomoću zglobnih rastavljivih aluminijumskih spojnica. Osim toga, u svim uglovima rama i krila prozora ugradjene su poliamidne trakaste spojnice radi statičkog ojačanja prozora kao i poboljšanja zaptivnosti. Za elemente većih dimenzija kao što su svetlarnici, lanterne i slično koriste se aluminijumski profili sa većim otpornim momentom.

Zaptivanje izmedju krila i rama prozora je dvostruko – tzv centralni sistem. Sve zaptivke su od E.P.D.M. otpornih na UV zračenje i starenje.

  • Ekskluzivan proizvod.
  • Dve opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.
  • Dostupno j eviše od 20 nijansi prirodnih drvenih obloga.


Preuzmite kataloge

Pratite nas i na