Gotovi proizvodi

  PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

gotovi proizvodi1

Savršeni prozori za vaš dom

Uštedite do 30% energije uz naše savremene prozore i vrata

prozorivrata1

Stalni porast cena energenata, kao i izražena svest o zaštiti životne sredine imaju sve veći uticaj u arhitekturi i građevinarstvu. Pojmovi poput smanjenja emisije CO2, energetskog pasoša, termo omotača objekta i termovizijske analize gubitaka danas zauzimaju neka od glavnih mesta prilikom projektovanja novih ili sanacije i osavremenjivanja postojećih objekata.
Tehnomarket nudi više linija energetski efikasnih prozora i vrata prilagođenih različitim tipovima objekata i zahtevima klijenata, kao i iskusan tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji će vam u svakom trenutku dati savet i preporuku za otimalno rešenje i odgovarajući proizvod.

 • Moderni prozori i vrata za svaku namenu
 • Ušteda energije do 30%
 • Atestirani kvalitet.

Moderni sistemi ostakljenih fasada

Savršeno rešenje za prestižne objekte

fasade1

Koncept ostakljenih fasada usvojen je kao optimalno rešenje za luksuzne objekte svih namena. Kompanija Tehnomarket nudi više modernih sistema ostakljenih fasada is sistema Aluminik CS55 koji nudi izuzetne performanse i tri vizuelno različita podsistema: kontinualni, strukturalni i kombinovani. Projektni biro sa ogromnim iskustvom stoji vam na usluzi za konsultacije oko izbora optimalnog rešenja za vaš projekat.

 • Veliko iskustvo u projektovanju, izradi i instalaciji ostakljenih fasada
 • Mogućnost upotrebe dvoslonih i troslojnih paketa stakla
 • Atestirane performanse i kvalitet.

Kontakt

Savremene ventilisane fasade

Efikasno fasadno rešenje za sve tipove objekata

vent1

Ventilisane fasade, poput Tehnomarket VENT i TMTP sistema, često nalaze primenu na najrazličitijim objektima usled brze i jednostavne montaže, performansi i cene. Izuzetno velika fleksibilnost sistema dopušta korišćenje svih raspoloživih fasadnih obloga što Tehnomarket VENT čini univerzalno primenjivim fasadnim sistemom najnovije generacije.

Naš inženjerski tim sa velikim iskustvom stoji vam na raspolaganju za tehničke konsultacije prilikom razrade projekta.

 • Brza i jednostavna ugradnja
 • Gotovo neograničen izbor materijala fasadnih obloga.
 • Sistemska rešenja za oblaganje svih vrsta objekata.

Kontakt

Pratite nas i na