INTERIO P29

  PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

vent

Kompanija Tehnomarket poznata je po rešenjima za eksterijer objekta, a kao rešenje za uredjenje enterijera poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primenu u enterijeru. INTERIO dolazi u dve osnovne verzije-INTERIO P29 i INTERIO P113.

Sistem INTERIO P29 idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gde ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata dok minimalna ugradna dubina od svega 29mm znači minimalan utrošak korisnog prostora. Sistem INTERIO P113 nalazi svoju primenu u prostorima gde se očekuje određena doza privatnosti i dobra izolovanost svake pojedinačne jedinice. Nudi dvostruku ispunu od stakla ili odgovarajućih panela, uz ugradnu dubinu od svega 113mm što omogućuje maksimalno iskorišćenje prostora uz povišene vrednosti zvučne izolacije. Sistem INTERIO P113 kompletiran je i namenskim vratima i setom okova koji omogućuju brzu ugradnju i visoku funkcionalnost u eksploataciji.

INTERIO sistemski profili dostupni su u dve opcije površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima i eloksaža. Sistem podržava više vrsta okova, sa vidljivim i nevidljivim šarkama čiji elemeti dolaze u 5 opcije površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima, eloksaža, brušeni aluminijum, sirovi alumninijum, kao i polirani i brušeni nerđajući čelik.

prozorivrata

 • Sistem ekskluzivnih enterijerskih pregrada
 • Dva sistema za raličite namene-minimalni utrošak prostora i povećana privatnost
 • Opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža

 

Preuzmite kataloge

fasade

Sistem INTERIO P29 iz proizvodnog programa Tehnomarketa je aluminijumski sistem za izradu staklenih enterijerskih pregrada i unutrašnjih vrata. Dizajniran je za primenu u savremenim poslovnim prostorima koji zahtevaju ekskluzivnu materijalizaciju, brzu montažu bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled.

INTERIO P29 sistem nudi dve vizuelno različite verzije pregrada: sa aluminijumskim štokom i opcionim drvenim krilom vrata i potpuno stakleni sistem sa integrisanim staklenim vratima. Sistem je projektovan za maksimalnu prozračnost i sa izuzetno malom ugradnom dubinom od svega 29mm pruža mnoge mogućnosti za uređenje enterijera bez gubitka dragocene površine u enterijeru.

prozorivrata

 • ugradna dubina sistema od svega 29mm
 • podržane debljine stakla od 6mm do 12mm
 • opcija staklenog i drvenog krila vrata

 

Preuzmite tehnički opis sistema

vent

INTERIO P113 sistem nalazi svoju primenu u prostorima gde se očekuje određena doza privatnosti i dobra izolovanost svake pojedinačne jedinice. Nudi dvostruku ispunu od stakla ili odgovarajućih panela, uz ugradnu dubinu od svega 113mm što omogućuje maksimalno iskorišćenje prostora uz povišene vrednosti zvučne izolacije. Sistem INTERIO P113 kompletiran je i namenskim vratima i setom okova koji omogućuju brzu ugradnju i visoku funkcionalnost u eksploataciji.

INTERIO P113 sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima ili na aerodromima.

prozorivrata

 • Ugradna dubina sistema od 113mm
 • Podržano dvostruko staklo debljine od 6mm do 12mm
 • opcija staklenog i drvenog krila vrata

 

Preuzmite tehnički opis sistema

vent

SLIDE H28 iz proizvodnog programa Tehnomarketa predstavlja aluminijumski sistem bez prekida termičkog mosta, namenjen izradi kliznih pozicija manjih i većih dimenzija. Osnovnu namenu sistem SLIDE H28 nalazi u geografskim područijima gde, usled klimatskih uslova, nisu neophodne visoke izolacione vrednosti, kao i za zatvaranje terasa i izradu enterijerskih pregrada, a zahvaljujući svom savremenom, elegantom dizajnu lako se uklapa u rezidencijalne i poslovne prostore različitih namena.

Ovaj sistem profila nudi mogućnost izrade kliznih elemenata sa dve ili tri šine i maksimalnih 6 pokretnih krila, uz opciono postavljanje spoljne mreže protiv komaraca. Elegantni profil krila ugradne širine od svega 28mm mogu biti opremljena jednoslojnim ili dvoslojnim paketom stakla maksimalne širine od 20mm i standardnim kliznim okovom. Osnovne karakteristike kliznih sistema jasno pozicioniraju SLIDE H28 sistem kao optimalno rešenje za zastakljivanje prostora i brisanje barijere između enterijera i eksterijera.

prozorivrata

 • Sistem bez termo prekida.
 • Dve opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.
 • Mogućnost izrade elemenata velikih dimenzija.

 

Preuzmite tehnički opis sistema

Pratite nas i na