SOLAR

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

SOLAR sistemi podkonstrukcija za solarne panele

Kompanija Tehnomarket d.o.o. uvodi potpuno novu liniju proizvoda u sektoru obnovljive energije pod imenom SOLAR – kompletan sistem aluminijumske podkonstrukcije za postavljanje solarnih panela.

Sistem SOLAR predstavlja savremeno, kompletno rešenje sa pratećim priborom za sve instalaciju solarnih panela i izgradnju solarnih elektrana malog, srednjeg i velikog kapaciteta. Sistem je modularan, prilagodljiv i potpuno skalabilan, što omogućava najširu oblast primene na projektima koji idu od rezidencijalnih do industrijskih.

 

full width nova
 

SOLAR modularni sistem podkonstrukcije sa kompletnim pratećim priborom

Tehnomarket SOLAR sistem podkonstrukcije za solarne panele nudi kompletno, zaokruženo i sistemsko rešenje za instalaciju solarnih panela koje je potpuno skalabilno i pogodno za sve kapacitete od kućnih instalacija do solarnih elektrana velike snage.

Sistem SOLAR namenjen je montaži na svim tipovima podloga-ravnim i kosim krovovima, vertikalnim zidovima i fasadama, kao i na zemlji. Optimalne dimenzije profila omogućuju montažu pojedinačnih panela velikih dimenzija, čak do 12.000mm širine i 6000mm visine, uz maksimalnu težinu panela od 150kg. Podržane su debljine panela od 30 do 200mm, bez ograničenja broja panela ili veličine kompletne instalacije. Profili konstrukcije su sirovi, dok površinska obrada vidnih površina profila može biti plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.

 

 

Preuzmite aktuelni SOLAR katalog sa detaljima montaže – Tehnomarket SOLAR.

Pratite nas i na