Sistemi aluminijumskih profila

  PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

Ušteda energije nikad nije bila jedostavnija!

Prozori i vrata čine 30% potrošnje energije jednog objekta

prozorivrata

Napredak tehnologije i primena novih materijala omogućila je stvaranje nove generacije proizvoda izuzetnih termoizolacionih svojstava koji značajno doprinose energetskoj efikasnosti objekata. TEHNOMARKET, kao jedan od regionalnih lidera u proizvodnji energetski efikasnih sistema profila, prozora i vrata, posebnu pažnju posvećuje svim elementima sklopa i njihovom sinergističkom efektu na gotov proizvod.Sopstveni pogon za ekstruziju aluminijuma omogućava konstatno unapređenje sistema i kreiranje novih proizvoda, kao i brzo reagovanje na informacije sa tržišta i potrebe klijenata.

Svaki gotov proizvod kompanije „Tehnomarket“ dizajniran je u skladu sa aktuelnim ergonomskim, ekološkim, tehničkim i ekonomskim standardima, pto je potvrđeno brojnim sertifikatima Evropskih i domaćih instituta.

 • Moderan dizajn za savremenu arhitekturu
 • Izuzetna energetska efikasnost i smanjenje emisije CO2
 • Vrhunske performanse i sertifikovani kvalitet

Fasade nove generacije

Savremena rešenja za sve tipove energetski efikasnih ostakljenih fasada.

fasade

Moderna arhitektura nametnula je koncept ostakljenih fasada kao jedno od optimalnih rešenja za prestižne objekte svih namena, a pre svega u segmentu poslovnih zgrada gde imaju dominantnun ulogu u kreiranju vizuelnog identiteta ojekta.
Savremeni sistemi staklenih fasada, poput Tehnomarket Aluminik CS55 sistema u kompaktnom paketu omogućavaju efikasnu termičku i akustičku barijeru, kao i zaštitu od prodora UV zračenja i atmosferalija.

 • Više osnovnih grupa unutar sistema prilagođenih različitim zahtevima projektanata.
 • Mogućnost upotrebe dvoslonih i troslojnih paketa stakla.
 • Atestirane performanse i kvalitet.

Detaljnije

VENT – novo ime za savremene fasade

Značajan doprinos estetici, ekonomičnosti i ekološkoj opravdanosti objekata.

vent

Koncept ventilirajućih fasada nastao je iz potrebe da se savremenoj izgradnji pruži mogućnost izrade fasada sa dugim životnim vekom, smanjenim troškovima održavanja i velikim stepenom komfora. Zbog svoje funkcionalnosti i jednostavne primene u praksi, ovaj tip fasada dobio je svoju najširu primenu kod velikih poslovnih objekata, gde se traži visok stepen prefabrikacije fasadnih elemenata u kombinaciji sa trajnim materijalima finalnih obloga.

Venitilirajuće fasade često se koriste i kao idealan i brz način da se stari objekti modernizuju i obnove na savremen način prema aktuelnim standardima u građevinarstvu, jednostavnim doda-vanjem nove obloge na sopstvenoj podkonstrukciji preko postojećih ranije izvedenih fasada.

Ovaj tip fasada, poput Tehnomarket VENT sistema, je naročito trajan i otporan na spoljašnje uticaje i nudi veliku mogućnost u arhitektonskom oblikovanju završnih površina na objektu. Ono sto ga posebno čini atraktivnim u primeni je veoma širok izbor tipova i materijala završne obloge u različitim bojama, dezenima i površinskim strukturama.

 • Razlikujemo dve osnovne grupe podkonstrukcija prema obliku fasadnih ploča.
 • Gotovo neograničen izbor materijala fasadnih obloga.
 • Kompletna sistemska rešenja za oblaganje svih vrsta objekata.

Detaljnije

Aluminijum

Jedan od najrasprostranjenijih materijala u industriji i građevini.

profiliopstenamene

Pored sistemskih prosila, kompanija Tehnomarket d.o.o. nudi i širok spektar standardnih, trgovačkih i industrijskih profila za najrazličitije namene.
Sopstvena fabrika za ekstruziju aluminijuma i iskusan tim stručnjaka omogućavaju nam da klijentima isporučimo i posebne aluminijumske profile ekstrudirane po njihovim crtežima, pored standardne ponude profila opšte namene i klasičnih preseka.

 • Sopstvena fabrika za ekstruziju aluminijumskih profila.
 • Više od 2000 profila u ponudi.
 • Mogućnost uslužne ekstruzije prema crtežima klijenata.

Detaljnije

Tehnička dokumentacija i brošure

Sve relevantne informacije o našim proizvodima na jednom mestu.

katalozi

Preuzmite tehničke kataloge i brošure o svim linijama naših proizvoda.

Detaljnije

Pratite nas i na