Tehnomarket: Prezentacija Larson i Larcore panela, hotel Metropol Palace u Beogradu, 27.05.2016.

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!
4 јуна, 2016

Tehnomarket: Prezentacija Larson i Larcore panela, hotel Metropol Palace u Beogradu, 27.05.2016.

TEHNOMARKET:
NOVO POGLAVLJE U KVALITETU KOMPOZITNIH MATERIJALA: LARSON I LARCORE PANELI

Kompanija Tehnomarket predstavila je nove brendove aluminijumskih kompozitnih i saćastih panela poznatog španskog proizvođača Alucoil – Larson i Larcore, kao i sopstvene sisteme aluminijumskih profila – VENT, LINEAL i ALUMINIK CS55, za izradu podkonstrukcija za ventilisane fasade, energetski efikasnih prozora, vrata i ostakljenih fasada, na prezentaciji u Hotelu Metropol Palace u Beogradu, u petak, 27. maja 2016. godine.

Pred punim auditorijumom u hotelu Metropol, koji su pretežno činili arhitekte i rukovodioci renomiranih građevinskih kompanija i biroa u regionu, zanimljive prezentacije održali su gospodin Oliver Pavel, direktor prodaje za istočnu Evropu kompanije Alucoil, gospodin Zoran Radojičić, direktor kompanije Energoprojekt Urbanizam i Arhitektura a.d., gospodin Vojislav Rodić, direktor kompanije I NET, kao i predstavnici kompanije Tehnomarket – gospodin Miroljub Kršanin, generalni direktor kompanije, gospođa Vesna Čvoro-Nikolić, direktor prodaje i gospodin Stefan Zailac, šef službe razvoja.

Dan pre događaja u hotelu Metropol, kompanija Tehnomarket imala je čast da u četvrtak, 26.maja 2016.godine bude domaćin, za svoje klijente i stručnjake iz sveta građevine, zanimljivog i značajnog događaja tokom kog je prezentovan tehnički aspekt Alucoil kompozitnih panela Larson i Larcore A2, zajedno sa sistemskim rešenjima za konstrukciju i instalaciju ventilisanih fasada. Pored gospodina Pavela, tehničku prezentaciju održali su Vesna Čvoro-Nikolić i Stefan Zailac kao predstavnici Tehnomarketa.

Aluminijumski kompozitni paneli Larson predstavljaju pločaste materijale novije generacije, koji se sastoje od polietilenskog ili mineralnog jezgra i metalnih spoljnih slojeva, sjedinjenih u procesu kontinualne koekstruzije. Pored aluminijuma, predstavljeni su i kompozitni paneli Larson od nerđajućeg čelika (četkanog ili poliranog), bakra, cinka i bronze. Paneli se proizvode u debljinama od 3, 4 i 6mm, uz dostupnu širinu tabli od 1000, 1250 i 1500mm i dužinu od 2000-8000mm. Kvalitet Larson kompozitnih panela ogleda se u izuzetnim tehničkim i mehaničkim performansama koje su potvrđene brojnim evropskim i svetskim atestima. Počev od legure serije 5005, preko jezgra od primarnog polietilena ili mineralne ispune, do patentiranog proizvodnog procesa i najkvalitetnije boje i zaštitne folije – svaka komponenta svojim vanserijskim performansama doprinosi ukupnom nivou kvaliteta koji je apsolutno najbolji na tržištu.

Isto tako, Larcore honeycomb aluminijumskih paneli predstavljaju nove, tehnološki unapređene, materijale koji se sastoje od saćastog aluminijumskog jezgra i spoljnih aluminijumskih limova. Larcore paneli proizvode se u debljinama od 5,5mm do 40mm i nude mnoštvo prednosti nad standardnim panelima, između ostalog negorivost kategorije A2, nisku težinu i izuzetnu krutost panela, kao i velike dimenzije table koje idu čak do 2x14m. Pored svega, Larcore paneli su potpuno reciklabilni, a postoji i mogućnost laminiranja sloja prirodnog kamena,nerđajućeg čelika ili cinka na lice panela.

Kompanija Tehnomarket oduvek je tržištu nudila vodeće brendove, kako bi svi, od direktnih klijenata do krajnjih korisnika, bili sigurni da dobijaju evropski proizvod beskompromisnog kvaliteta. Iste principe i vrednosti deli i kompanija Alucoil sa svojim brendovima Larson i Larcore, što se savršeno uklapa u poslovnu etiku kompanije Tehnomarket, pedantno građenu 26 godina.

Hvala svima na poseti i podršci koju ste nam pružili!

Leave a Comment

Pratite nas i na