Dobar dan Banja Luko!

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!
29 октобра, 2016

Dobar dan Banja Luko!

Prošlog petka firma Tehnomarket održala je prezentaciju svojih proizvoda u Banja Luci, BiH. Prezentacija je održana zajedno sa prijateljskom kompanijom Rockwool na trinaestom spratu prelepog hotela Integra. Zbog izuzetnog kvaliteta Rockwool proizvoda za izolaciju, koja se savršeno uklapa u Tehnomarket Vent fasade , sa velikim zadovoljstvom već godinama saradjujemo na brojnim projektima .
Iako je firma Tehnomarket već prisutna na trzistu Bih, što pokazuje i poslednji završeni objekat – “Termoelektrana Stanari”, želeli smo da upoznamo stručnu publiku sa novim razvojnim projektima koje je kompanija Tehnomarket implementirala, poput plastifikacije sa izuzetno interesantnim Wood Efektom. Takodje predstavljeni su novi sistemi profila i proizvodi poput Lineal energetski efikasnih prozora i Vent fasada koji su razvijeni u specijalnom odeljenu Tehnomarketa za Research and Development.
S obzirom da je Tehnomarket ekskluzivni distributer Larson panela za Balkan, na sceni se timu pridružio i kolega Oliver Pavel iz Španije, koji je predstavio Larson kompozitne panele, firme Alucoil. Evropski kvalitet, širok spektar boja i dizajn tekstura samo su neke od prednosti o kojima se pričalo.
Izuzetno gostoprimstvo Banjalučana nas je još jednom oduševilo, te ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima koji su prisustvovali prezentaciji, kao i Rockwool i Integra timovima.

Leave a Comment

Pratite nas i na