Dani ORISA 2018

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!
17 октобра, 2018

Dani ORISA 2018

Ove godine Tehnomarket i Alucoil podržali su medjunarodni arhitektonski simpozijum Dani Orisa, održanog u Zagrebu od strane časopisa Oris i Oris kuće arhitekture.

Naše dve kompanije su od svojih odabranih proizvoda izradile efektnu instalaciju koja je bila izložena u Hali Lisinski 13. i 14. oktobra u vreme trajanja Dana Orisa 2018. Sama fasadna instalacija sastavljena je od 260 individualnih Larson kompozitnih pločicaa kompanije Alucoil, a prostorni 3d efekat postignut je , za ovu priliku dizajniranom , nosećom Tehnomarket VENT podkonstrukcijom za ventilisane fasade. Sve Larson pločice obrađene su na CNC obradnom centru, tako da štand predstavlja najbolji primer sinergije proizvoda obe kompanije, ali i mogućnost odgovora na kreativne zahteve arhitekata.

Naše dve kompanije su iskoristile priliku da predstave publici svoje druge proizvode kroz prezentaciju pre izlaganja legendarnog Patrika Schumachera, vodećeg arhitekte Zaha Hadid Studija. Pogledajte galeriju fotografija ovog neobičnog štanda.

Leave a Comment

Pratite nas i na