Novi logistički centar počinje sa radom

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!
25 септембра, 2020

Novi logistički centar počinje sa radom

Poštovani kljenti,
U cilju poboljšanja kvaliteta i brzine otpreme robe oformili smo potpuno novi logistički centar pored upravne zgrade Tehnomarket-a, u Skadarskoj ulici br. 73 u Pančevu.

Kako na ovoj lokaciji već dugo vremena uspešno funkcioniše preuzimanje i otprema aluminijumskih kompozitnih panela i gotovih elemenata, smatramo da će premeštanje otpreme i magacina profila u novi logistički centar dodatno pojednostaviti proces preuzimanja robe i podići uslugu na jedan viši nivo.

Usled velike kompleksnosti samog preseljenja prinuđeni smo da obustavimo otpremu profila na period od 7 dana. Poslednji radni dan za otpremu na adresi Jabučki put 221, pre preseljenja, će biti 02.oktobar do 13h, dok će prvi radni dan na novoj lokaciji u Skadarskoj 73 biti 12.oktobar od 7h. Molimo vas da u skladu sa ovim informacijama i rasporedom isplanirate neophodna preuzimanja robe sa stare adrese, kao i prelazak na novu.

Takođe, svi nalozi koji se otvaraju ili koji su u pripremi će biti pomereni za 7 dana od dogovorenog roka, koliko će trajati preseljenje.

Nova adresa logističkog centra: SKADARSKA 73, PANČEVO
Novi brojevi telefona prodaje: 013/307.752 i 013/307.760

Prodajni tim (Tanja Milojević i Svetlana Jovković) će na novoj lokaciji će biti od 28.septembra, a svi vaši pozivi biće preusmereni na nove brojeve telefona.

Vaš Tehnomarket tim

Leave a Comment

Pratite nas i na