SLIDE serija

  PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

vent

Tehnomarket Slide serija nudi 3 aluminijumska sistema namenjena izradi kliznih prozora i balkonskih vrata, koja mogu da odgovore na različite zahteve arhitekture i građevinarstva. Opcije profila sa i bez termo prekida omogućuju primenu Slide sistema u raznim klimatskim uslovima i apliciranje na spoljim i unutrašnjim delovima objekata.

Sistem Slide H28 namenjen je izgradnji u blažim klimama, bez većih temperaturnih oscilacija tokom dana i godine, stoga je bez termo prekida i prihvata jednostruko ili dvostruko staklo. Slide T45 namanjen je višim zahtevima u izolaciji, podrazumeva prekid termo mosta poliamidnim trakama i nudi ispunu sa dvoslojnim staklom. Treći,najnapredniji sistem Slide T67 dizajniran je za veoma visoke zahteve u pogledu izolovanosti elemenata, pa iz tog razloga pored integrisanih poliamida veće širine poseduje dopunske sunđeraste ispune unutar profila štoka i krila, uz prihvat dvoslojnih i troslojnih staklo paketa.

prozorivrata

 • Ekskluzivan proizvod.
 • Dve opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.
 • Mogućnost izrade elemenata velikih dimenzija.

 

Preuzmite kataloge

fasade

SLIDE T67 iz proizvodnog programa Tehnomarketa novi je aluminijumski sistem sa poboljšanim termičkim performansama, namenjen izradi kliznih pozicija na objektima gde je akcenat na energetskoj efikasnosti. Pogodan je za sve tipove prostora i nudi širok spektar opcija kliznih prozora i balkonskih vrata. Nudi izuzetnu slobodu u projektovanju, jer pruža mogućnost izrade transparentnih, širokih ostakljenih površina sa maksimalnim uvođenjem svetla u enterijere.

Ovaj sistem pruža mogućnost izrade elemenata sa dve ili tri šine, u svim opcijama otvaranja od dvokrilnih do šestorokrilnih šema. Kao dopunsku opciju SLIDE T67 nudi i opciju praga potpuno utopljenog u pod, sa poklopnim profilom za lakše gaženje. Otvoriva krila širine od 67mm mogu biti opremljena klasičnim kliznim ili poboljšanim podizno-kliznim okovom za lakše otvaranje i manipulaciju. Po svojim performansama za Uf > 2,4 W/m²K i Uw> 1,0 W/m²K, klizni sistem SLIDE T67 predstavlja idealno rešenje za modernu arhitekturu i savremene građevinske trendove.

prozorivrata

 • Sistem SLIDE T67 koristi poliamidne trake sa termo ispunom širine 54mm
 • Podržane ispune i troslojni staklo paketi od 24 do 50mm.
 • Zaptivanje u zoni spoja štoka i krila je trostruko, preko tri trajno elastične EPDM zaptivke otporne na UV zračenje.
 • Širina krila od 67mm.

 

Preuzmite tehnički opis sistema

vent

SLIDE T45 iz proizvodnog programa Tehnomarketa predstavlja aluminijumski sistem sa termičkim prekidom, koji je namenjen izradi kliznih pozicija manjih i većih dimenzija. Pogodan je za stambene i poslovne prostore i nudi širok spektar opcija kliznih prozora i balkonskih vrata. U savremenoj arhitekturi nudi slobodu u projektovanju, jer pruža mogućnost izrade velikih staklenih površina na fasadi, sa maksimalnim uvođenjem svetla u enterijere.

Ovaj sistem pruža mogućnost izrade elemenata sa dve ili tri šine i to u svim opcijama otvaranja od dvokrilnih do šestorokrilnih šema. Kao dopunsku opciju SLIDE T45 nudi i komarnik u spoljnom kliznom ramu. Otvoriva krila širine od 45mm mogu biti opremljena klasičnim kliznim ili poboljšanim podizno-kliznim okovom za lakše otvaranje i manipulaciju. Po svojim performansama klizni sistem predstavlja idealno rešenje za modernu arhitekturu, gde fasadama dominiraju transparentne, široke, ostakljene površine.

prozorivrata

 • Ekskluzivan proizvod.
 • Dve opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.
 • Mogućnost izrade elemenata velikih dimenzija.

 

Preuzmite tehnički opis sistema

vent

SLIDE H28 iz proizvodnog programa Tehnomarketa predstavlja aluminijumski sistem bez prekida termičkog mosta, namenjen izradi kliznih pozicija manjih i većih dimenzija. Osnovnu namenu sistem SLIDE H28 nalazi u geografskim područijima gde, usled klimatskih uslova, nisu neophodne visoke izolacione vrednosti, kao i za zatvaranje terasa i izradu enterijerskih pregrada, a zahvaljujući svom savremenom, elegantom dizajnu lako se uklapa u rezidencijalne i poslovne prostore različitih namena.

Ovaj sistem profila nudi mogućnost izrade kliznih elemenata sa dve ili tri šine i maksimalnih 6 pokretnih krila, uz opciono postavljanje spoljne mreže protiv komaraca. Elegantni profil krila ugradne širine od svega 28mm mogu biti opremljena jednoslojnim ili dvoslojnim paketom stakla maksimalne širine od 20mm i standardnim kliznim okovom. Osnovne karakteristike kliznih sistema jasno pozicioniraju SLIDE H28 sistem kao optimalno rešenje za zastakljivanje prostora i brisanje barijere između enterijera i eksterijera.

prozorivrata

 • Sistem bez termo prekida.
 • Dve opcije površinske zaštite: plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.
 • Mogućnost izrade elemenata velikih dimenzija.

 

Preuzmite tehnički opis sistema

Pratite nas i na